Томатний кетчуп з димком Ідеально підходить до курки та ковбаси. Інгредієнти: - 1 склянка нарізаних помідорів
- 2 ч. л. коричневого цукру
- 2 ч. л. яблучного оцту
- 1,5 ч. л. солі
- 1 ч. л. копченої паприки
- 1 ч.л. Вустерського соусу
Метод приготування: 1. Покладіть всі інгредієнти в велику каструлю і кип'ятіть протягом 10 хвилин 2. Поставте на середній вогонь ще на 10 хвилин 3. Після охолодження, збийте суміш до однорідної маси 4. Кетчуп подавати холодним | Соус з розмарину і часнику Ідеально підходить до гострих страв! Інгредієнти: - 60мл сметани
- 2 ч. л. свіжовичавленого лимонного соку
- 1 зубчик подрібненого часнику
- 1/2 ч.л. свіжого подрібненого розмарину
- дрібка солі
- дрібка перцю
Метод приготування: 1. Змішати в мисці всі інгредієнти 2. Збити все до однорідності 3. Перед подачею охолодити | Майонез з лимоном та кропом Ідеально підходить до рибних страв Інгредієнти: - 75 мл оливкової олії
- 75 мл соняшникової олії
- 2 яєчні жовтки
- цедра 2 лимонів
- сік половини лимона
- дрібка солі
- пучок кропу, дрібнопорізаний
Метод приготування:
1. Збити яєчні жовтки і поступово додавати олії, крапля за краплею, постійно збиваючи, доки маса не стане однорідною, з густою глянцевою текстурою. 2. Додати лимонну цедру, сік, зелень, сіль та кріп. Все змішайте. Подавати майонез охолодженим |