Ось – ось і в кожній оселі заіскритьсяє святкова ялинка. Для Вас ми підготували рецепт новорічного вітражного печива, яким можна прикрасити новорічну красуню.
Інгредієнти:
400г борошна
280г м’якого масла
140г цукрової пудри
250г айсингу для декору
Декор на Ваш вибір
Спосіб приготування:
Використовуючи дерев'яну ложку, змішайте разом просіяне борошно, вершкове масло і цукрову пудру.
Розкачайте тісто товщиною 1 см і виріжте формочками печиво.
Помістіть на деко і покладіть у центрі кожного печива льодяник. Потім покладіть їх у попередньо розігріту духовку і випікайте 15 хвилин до золотисто-коричневого кольору.
Покладіть на решітку для охолодження.
Прикрасьте айсингом та іншим декором.
Після висихання обережно зав’яжіть стрічку.
Обережно повісьте на ялинку і спостерігайте, як світло виблискує крізь солодкі вітражі.
Ви також можете переглянути відео з приготування вітражного печива