Новорічне вітражне печиво

22 грудня 2018

Ось – ось і в кожній оселі заіскритьсяє святкова ялинка. Для Вас ми підготували рецепт новорічного вітражного печива, яким можна прикрасити новорічну красуню.

Інгредієнти:

  • 400г  борошна
  • 280г м’якого масла
  • 140г цукрової пудри
  • 250г айсингу для декору
  • Декор на Ваш вибір

Спосіб приготування:

  1. Використовуючи дерев'яну ложку, змішайте разом просіяне борошно, вершкове масло і цукрову пудру.
  2. Розкачайте тісто товщиною 1 см і виріжте формочками печиво.
  3. Помістіть на деко і покладіть у центрі кожного печива льодяник. Потім покладіть їх у попередньо розігріту духовку і випікайте 15 хвилин до золотисто-коричневого кольору.
  4. Покладіть на решітку для охолодження.
  5. Прикрасьте айсингом та іншим декором.
  6. Після висихання обережно зав’яжіть стрічку.
  7. Обережно повісьте на ялинку і спостерігайте, як світло виблискує крізь солодкі вітражі.

Ви також можете переглянути відео з приготування вітражного печива

У цьому рецепті ми використали Формочки для печива з нержавіючої сталі "Ялинкові прикраси"
 

Купити в 1 клік
Ціна за 1 :
грн.
К-сть
Сума
1 500 грн.
Ваше ім'я:*
Телефон:*
×
Дізнатися ціну
Ваше ім'я:*
Телефон:*
×
Логін
×
×
Повідомити, коли з'явиться
Ваше ім'я: *
E-mail: *
×
Замовити дзвінок
Ваше ім'я:*
Ваш номер телефону:*

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо.

×
×