Італійський хліб з травами

01 листопада 2018

Італійський хліб з травами

Інгредієнти:

  • 7г сухих дріжджів
  • 500 г білого борошна, плюс додатково на посипку
  • 2 ч.л. солі
  • 1 ч.л. цукру
  • 2 ст.л. оливкової олії
  • 1 ст.л. сухого базиліку
  • 1 ст. л. орегано
  • 1 ч.л. меленого часнику

Приготування:

  1. Зважте і насипте борошно у велику миску і перемішайте з дріжджами, сіллю, цукром, базиліком, орегано та часником.
  2. Виміряйте 100 мл щойно закип’яченої води і додайте холодної води до позначки 300мл. Перевірте температуру води пальцем, вода має бути ідеально теплою. Потім додати олію.
  3. Зробіть виїмок в центрі сухих інгредієнтів і залийте всю рідину одночасно.
  4. Руками, або дерев'яною вилкою замісіть м’яке м'яке і злегка липке тісто. Борошна у мисці не має залишитись.
  5. Посипати робочу поверхню борошном та покласти тісто на поверхню.
  6. Місіть тісто розминаючи від себе, потім склавши його на половину до Вас. Трішки поверніть і повторіть, відчуваючи ритм.
  7. Після того як тісто буде гладким, злегка посипте кошик для вистоювання тіста борошном та покладіть у нього тісто, накрийте і залиште на 1 годину.
  8. Тісто готове, коли воно відновлюється, якщо натиснути на нього пальцем. Ще раз перемісіть тісто для видалення повітряних бульбашок.
  9. Покладіть тісто назад до кошика, накрийте і зачекайте ще 30 хвилин.
  10. Нагрійте духовку до 2400C, обережно перекладіть тісто у форму для випічки і випікайте 30-35 хвилин або до темно-коричневого кольору.
  11. Для подачі пропонуємо нарізати великими шматками інжир, твердий сир та волоські горіхи і помістити їх у центр вашого хліба.

Смачного!

Купити в 1 клік
Ціна за 1 :
грн.
К-сть
Сума
1 500 грн.
Ваше ім'я:*
Телефон:*
×
Дізнатися ціну
Ваше ім'я:*
Телефон:*
×
Логін
×
×
Повідомити, коли з'явиться
Ваше ім'я: *
E-mail: *
×
Замовити дзвінок
Ваше ім'я:*
Ваш номер телефону:*

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо.

×
×